Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Teğmen'nin babası konuştu “Kızımla gurur duydum”

Deniz Harp Okulu birincisi Teğmen Şeyda Yıldırım’ın babası Kandıra Şehit Yavuz Sonat Güzel MTAL Müdürü Osman Yıldırım, “Kızımın harp okulunu birincilikle bitirmesinden aile olarak gurur duyduk” dedi.

Deniz Harp Okulu birincisi Teğmen Şeyda Yıldırım’ın babası Kandıra Şehit

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi mezunu olan Teğmen Şeyda Yıldırım, Deniz Harp Okulu birincisi olarak yaptığı konuşmada “Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifi doğrultusunda her daim hazır olacağız…Denizlerdeki haklarımızı korumak uğruna canımızı feda etmekten kaçınmayacağımıza söz veriyoruz” dedi.
BABADAN KIZA ÖVGÜDeniz Harp Okulu birincisi Teğmen Şeyda Yıldırım’ın babası Osman Yıldırım, “Kızım ilk ve ortaokulu Kandıra’da okudu. İzmit Şehit Kan Fen Lisesine her gün servisle gidip geldi. Kızımızın Deniz Harp Okulunu birincilikle bitirmesi ve diplomasını Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden almasından dolayı gurur duyduk” şeklinde konuştu. Teğmen Şeyda Yıldırım, dün Marmaris’teki Türk Deniz Kuvvetleri Aksaz Deniz Üssünde göreve başladı.