Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra'da 230 dönümlük alanda imar süreci tamam

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Akdurak Mahallesi’nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planına istinaden 230 dönümlük bir alanda imar planı değişikliği çalışmalarını tamamladı ve 110 adet hak sahibine tapularını dağıtmaya başlad

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Akdurak Mahallesi’nde 1/1000
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, merkez Akdurak Mahallesi’nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planına uygun olarak 230 dönümlük alanda ada veya parsellere ayırma çalışmalarını tamamladı. Bu çalışma ile konut, ticaret, sanayi, yeşil alan gibi farklı kullanım alanlarının tanımlanmasıyla beraber yollar, yeşil alanlar ve altyapı hizmetleri belirlenerek ilçe gelişiminim önününün açılması hedefleniyor.
110 ADET HAK SAHİBİTapularını yeni alan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 31 Aralık 2024 tarihine kadar Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne emlak beyanı müracatında bulunmaları gerekiyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez; ‘’Akdurak Mahallemizde 230 dönümlük bir alanda İmar planı değişikliği sürecini tamamlayarak 110 adet hak sahibine tapularını Cuma gününden itibaren dağıtmaya başladık.

YAŞANABİLİR ÇEVRE İSTİYORUZKandıra Belediyesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu değişiklikler, sadece planlı yapılaşmayı değil, aynı zamanda şehir yaşamını da olumlu yönde etkileyecek. Yeni düzenlemelerle birlikte ilçemizde daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmayı amaçlıyoruz. Güvenli kent oluşturmanın ilk şartı doğru imar planları yapmaktan geçer, bu çalışmada emeği geçen bizden önceki Belediye Başkanlarınada da çok teşekkür ederim’’ dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Kandıra Babalı mahallesi Dikili mevkinde yaklaşık 35 senedir oturuyorum ikametgahımda burada üzerime kayıtlı başka bir evimde yok burası doğduğum yer ama bir türlü tapu alamıyoruz.Devletin paraya ihtiyacı olduğu bu zamanda tapu verilmezse ne zaman verilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!