Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli Milletvekili Yıldızlı, özel halk otobüsü esnafının sorunlarını dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Ankara’da gerçekleşen Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) istişare toplantısına Kocaeli otobüs esnafı ile birlikte katılarak minibüs, otobüs, dolmuş, servis ve taksici esnaflarının sorunlarını dinl

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı,  Ankara’da gerçekleşen Tüm
Rastgele Banner Alanları

KURT VE YAŞAR’DA TOPLANTIDA YER ALDIAnkara Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen TÖHOB İstişare Toplantısına CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın yanı sıra ilimizden; Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Üst Birliği Başkanı Mehmet Yaşar ve SS.47 NoluMotorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cumhur Karakadılar katılım sağladı.
Harun Yıldızlı Kocaeli otobüsçüler başkanları ile Ankara’da toplantıya katıldıTEKERİN ZOR DÖNDÜĞÜNÜ BİLİYORUZToplantıda söz alan Harun Yıldızlı gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bu zor hava şartlarında bugün buraya geldiyseniz elbette ki çok ciddi sorunlarınız var demektir. Yetkililer artık sizlerin sesini duymak zorundadır. Pandemi süreci başta olmak üzere ekonomik krizin zirveye ulaştığı bu dönemde sizler üzerinize düşen fedakarlığı fazlası ile yaptınız, vatandaşlarımıza ve devletimize yardımcı oldunuz ancak artan maliyetler nedeniyle artık tekerinizin çok zor döndüğünü biliyoruz. Her şeye rağmen biz, esnafımızın, çiftçimizin, ev hanımlarının, öğrencilerin, tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIZÖnümüzdeki aylarda TBMM Genel Kuruluna gelmesi beklenen kanun teklifinde sizlerle ile alakalı kısımda ücretsiz hizmet verdiğiniz grupların ödemesinin sizlere kesintisiz olarak yapılması konusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Devletin burada sizleri mağdur etmemesi gerekiyor. CHP grubu olarak gerek komisyonda gerekse de genel kurulda bu hakkınızı tam anlamıyla alabilmeniz için mücadele edeceğimize söz veriyorum.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!