Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Anahtar Parti'nin Kandıra ilçe başkanı o isim oldu!

Anahtar Parti Kocaeli teşkilatlanma sürecinde partinin Kandıra İlçe Başkanlığına Hakan Akbaş getirildi.

Anahtar Parti Kocaeli teşkilatlanma sürecinde partinin Kandıra İlçe Başkanlığına Hakan
Rastgele Banner Alanları

Genel başkanlığını Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Parti, Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. 
Anahtar Parti resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Kandıra İlçe başkanını belirlediklerini duyurdu. Yapılan açıklamada; “Kocaeli kamuoyunun dikkatine ; Anahtar Parti Kocaeli teşkilatlanma faaliyetleri kapsamında Kandıra ilçesinde kurucu ilçe Başkanı olarak Sayın Hakan Akbaş belirlenmiş olup, Yetki belgesi Kurucu il Başkanımız Nurettin Bulut tarafından kendilerine takdim edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.
HAKAN AKBAŞ KİMDİR?
1979 Kandıra doğumlu, Kocaeli Üniversitesi Kimya Bölümü ön lisans, Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü lisans mezunu. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bölümü son sınıf öğrencisi. Kandıra sanayi sitesinde Akbaş Oto Bakım Servisinin sahibi. 2011-2014 yılları arasında Kandıra İlçe yönetim kurulunda Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevini yaptı.
Seçim süreçlerinde SKM başkanlığı görevini de üstlendi. 2014 ve 2017 yılındaki kongre öncesinde AK Parti Kandıra İlçe Başkan aday adayı oldu. 2024 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden Kandıra Belediyesi meclis üyesi seçildi. Kocaeli İzmit ve Kandıralılar Derneği Başkan Vekili. Evli ve 3 çocuk sahibi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!