Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra'da ekmeğe zam yerine Ata Ekmek Fırını, indirim yaptı

Kocaeli genelinde 240 gram ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükseldi. Kandıra Ata Ekmek Fırını, Fırıncılar Odasının aksine indirim yaparak 240 gram ekmeği 12.50 TL'den satmaya başladı.

Kocaeli genelinde 240 gram ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükseldi. Kandıra
Rastgele Banner Alanları

4 Kasım itibariyle Kocaeli’de 240 gram ekmeğin 15 TL olduğu Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanlığınca duyurulmuştu. Kandıralı vatandaşlar bazı market, bakkal ve büfelerde farklı ekmek fiyatı görünce gözlerine inanamadı.
KANDIRA’DA 12.50 TLİlimizde olduğu gibi Kandıra’da da düne kadar 200 gram ekmek tüm market, büfe ve bakkallarda 10.TL’den satılıyordu. Önceki gün Fırıncılar Odasının yaptığı açıklama ile ekmeğe zam gelmişti. Yapılan fiyat artışına rağmen ekmeğin 12.50 TL’den satıldığını gören vatandaşlar fiyatı düşük tutan Ata Ekmek Fırını, market bakkal ve büfeleri tercih etmeye başladı.
ATA EKMEK FIRINI’NDANİndirimin temeli ise ilçemizin köklü ekmek fırınlarından olan Ata Ekmek Fırın’ının müşterilerine 240 gram ekmeği 12.50 TL’den vermesi. Kocaeli’de 240 gram ekmek fiyatı 15 liraya çıkarken, Ata Ekmek Fırını’nın ekmek tedarik ettiği bakkal, market ve büfelerde 12.50 TL’den indirilmesi halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşların ekmeğin uygun fiyatlı satıldığı bu dükkânlara ilgi gösterdiği görüldü.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Böyle duyarlı esnafların sayısının artması ülkemiz ve insanlarımız için çok güzel hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum kardeşim ????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!