Kefken Çevre ve Köyleri Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hayri Uçar, Marka Ajans iş birliğiyle yürütülen buz üretim tesisi projesinin onaylandığını duyurdu. Projenin onaylanması, bölge balıkçılığı açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.
Tazelik ve kalite artık güvence altında
Yeni tesiste üretilen buz sayesinde balıkların tazeliği korunacak, satışa sunuldukları noktaya kadar ürünler en yüksek kaliteyle ulaşacak. Bu adım, hem balıkçılar için ekonomik avantaj sağlayacak hem de tüketicilere güvenli ve taze ürün sunacak.
Bölge ekonomisine katkı sağlayacak
Hayata geçirilecek tesis, sadece balıkçılara değil, aynı zamanda Kefken ve çevresindeki ekonomiye de olumlu katkılar sağlayacak. Proje kapsamında, yeni istihdam olanakları ve yerel üretimin desteklenmesi hedefleniyor.
Kooperatif ve Marka Ajans iş birliği örnek olacak
Başkan Hayri Uçar, “Marka Ajans ile yürüttüğümüz bu proje, bölge balıkçılığına ve ekonomisine ciddi bir destek sağlayacak. Bu tür iş birliklerinin artmasını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.


