Facebook’ta videoyu İzlemek İçin Tıklayın
instagram’da videoyu İzlemek İçin Tıklayın
Kandıra’nın Sarısu ile Kerpe arasındaki sahil kesiminde denizde hareketsiz bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri ve helikopteri, 112 sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde deniz üzerindeki kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kayalıkta Fotoğraf Çekerken Fark Ettiler
Edinilen bilgilere göre, bugün Sarısu-Kerpe arasında oturmak amacıyla sahil bölgesine giden vatandaşlar, kayalıkların üzerine çıkarak fotoğraf çektikleri sırada denizde bir cisim fark etti. Bir yakınının cismin insana benzediğini söylemesi üzerine telefon kamerasıyla yakınlaştırma yapan vatandaşlar, denizde hareketsiz bir kişinin bulunduğunu fark etti. Bunun üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak ihbarda bulunuldu ve ekiplerle konum bilgisi paylaşıldı.
Sahil Güvenlik Ve Helikopter Sevk Edildi
İhbarın ardından Sahil Güvenlik ekipleri ve helikopteri, 112 sağlık ekipleri ile jandarma kısa sürede olay yerine intikal etti. Ekiplerin yaptığı incelemede ihbarın doğru olduğu ve deniz üzerinde hareketsiz halde bulunan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Cansız beden, ekiplerin çalışması sonucu denizden çıkarıldı.
Kimliği Otopsi Sonrası Netleşecek
Hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimlik tespitinin yapılması amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Denizde bulunan kişinin kimliğinin, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.


