Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Eyisabuncular, “Oylarımız İYİ Parti’ye gitti”

Seçim sonuçlarını değerlendiren Eyisabuncular, Kandıra’da oy kaybetmelerini İYİ Parti’ye giden oyların neden olduğunu söyledi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Eyisabuncular, Kandıra’da oy kaybetmelerini İYİ Parti’ye giden
Rastgele Banner Alanları

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrası Kandıra genelindeki oy oranlarını değerlendirdi.  1 Kasım seçimlerine oranla Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kandıra’da oy kaybetmesini İYİ Parti’ye bağlayan Eyisabuncular, “Süre çok kısaydı. Bölge çok genişti. 50 günlük bir süre içinde çoğu bölgelere gidemedik. Her akşam 3 ayrı ekiple çalışmamıza rağmen bölgenin büyüklüğü ve oyların İYİ Parti’ye geçişi bizim oylarımızın düşmesine neden oldu. Kandıra’da ne AK Parti’den ne de MHP’den İYİ Parti’ye oy çıkmadı. Tamamen CHP’den oy aldı. Oylarımızın düşüş sebebi bu” dedi.
ACURMAN, KANDIRA İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI
İmkânsızlıklara rağmen gerekli çabayı gösterdiklerini söyleyen Eyisabuncular, “Kandıralı milletvekili adayımız Anıl Acurman hemen hemen tüm vaktini Kandıra’ya ayırdı. Kandıra için elinden geleni yaptı ama halkımız tercih etmedi. Vatandaşın iradesine saygı duymak lazım. Benim gözümde AK Partili, CHP’li, MHP’li, İYİ Partili kimse yok. Hepsi Kandıralı vatandaşımız” dedi.
ÜLKEMİZ İÇİN HAK, HUKUK, ADALET DİLİYORUZ
Son olarak seçim sürecinde elini taşın altına koyan tüm partililere teşekkür eden Eyisabuncular, “Başta kadın kolları ve kadın yöneticilerime, gençlik kollarımıza ve fedakârca çalışan yönetim arkadaşlarıma ve Millet İttifakı’nda bizimle çalışan Saadet Partililere, İyi Partililere teşekkür ediyorum. Her türlü imkânı elinde bulunduran iktidara karşı verilmiş bir mücadeleydi. Kısa sürede hepimize heyecan ve azim vererek değişimi başlatan Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye de teşekkür ediyoruz. Ülkemizin bu seçimle birlikte rejimi değişmiştir. Bu değişikliğin ülkeye ne getirip ne götüreceğini hep birlikte göreceğiz. Halkımız ve ülkemiz için hak, hukuk, adalet dilemeye devam ediyor ve hayırlı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Safalı Mahallesi sakinlerinden Bilgin Öner hayatını kaybetti. Merhume, ikindi
Sıradaki Haber Kandıra Safalı Mahallesi’nden Bilgin Öner Vefat Etti
error: İçerik Korunmaktadır!