Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kerpe Plajı Çadır kampı gibi

Yaz sezonu açıldı, tatilciler Kandıra sahillerine akın etti. Konaklama sıkıntısı yaşayan tatilciler ise çareyi kumsala çadır kurmakta buldu.

Yaz sezonu açıldı, tatilciler Kandıra sahillerine akın etti. Konaklama sıkıntısı
Rastgele Banner Alanları

Hafta sonları yüz binlerce vatandaş Kandıra sahillerine akın edince yetkililer de çaresiz kaldı. Akşam saatlerinde kilometrelerce oluşan araç kuyruğuna takılmak istemeyenler sahillerde konaklamayı tercih edince boş pansiyon bulmakta zorlandı. Tatilcilerin yoğun ilgisi karşısında yetersiz kalan pansiyonlar konaklama ihtiyacını karşılayamayınca tatilciler çareyi sahile çadır kurmakta buldu.
KUMSAL ÇADIR KAMPI GİBİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından plaj çevresine konulan uyarılara aldırmayan vatandaşlar kumsalı adeta çadır kampına dönüştürdü. Geceyi kumsalda geçiren sabahları da plajda kendisine yer ayıran tatilciler karşısında yetkililer de çaresiz kaldı. Kerpe sakinleri bu görüntü karşısında yetkililere seslenerek, çadırlar için Kerpe’de özel bir alan yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 2027 hac kura çekiminin sonuçları bugün
Sıradaki Haber 2027 Hac Kura Sonuçları Bu Akşam Açıklandı! İşte Sonuç Sorgulama Ekranı
error: İçerik Korunmaktadır!