Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Burcu ile Tufan evliler kervanında

Kandıra Belediyesi personellerinden Tufan Çelik ile Simpaş Sigorta’nın Kandıra yetkililerinden Burcu Aslan, hayatlarını birleştirdi.

Kandıra Belediyesi personellerinden Tufan Çelik ile Simpaş Sigorta’nın Kandıra yetkililerinden
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Belediyesi’nde elektrik teknikeri olarak görev yapan, Zehra-Turan (merhum) Çelik’in oğulları Tufan Çelik ile Simpaş Sigorta’nın Kandıra yetkililerinden, Münevver Dilek ile Hayrettin Aslan’ın kızları Burcu Aslan, rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.

EN MUTLU GÜNLERİ
Namazgâh Deresi’nde kayıkla yolculuk yaparak düğün alanına giriş yapan Burcu ve Tufan, misafirlerin alkışları eşliğinde salona geçti. Son derece mutlu görünen genç çiftin nikâhını Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken kıydı. Gençlerin mutluluklarına ortak olan Köken, nikâh sonrasında evlilik cüzdanını geline takdim ederek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı törende gece boyunca pistten ayrılmayan genç çift, müzik eşliğinde eğlenerek en mutlu günlerini doyasıya kutladı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra'da sıcak havayla birlikte Kerpe, Kefken, Cebeci ve diğer sahillerde
Sıradaki Haber Meteoroloji Açıkladı: Kandıra’da Deniz Suyu Yüzmek İçin İdeal Seviyede
error: İçerik Korunmaktadır!