Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Fikri Işık, Kandıra Köylerinden Ayrılmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Son Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ziyaretlerine Kandıra’nın Beyce, Karadivan, Eğerceli, Deliveli ve Ağaçağıl köyleri ile devam etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Son Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri
Rastgele Banner Alanları

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Son Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ziyaretlerine Kandıra’nın Beyce, Karadivan, Eğerceli, Deliveli ve Ağaçağıl köyleri ile devam etti. Işık’ın ziyaretlerine AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İshak Yıldırım, belediye yetkilileri , Muhtarlar ve teşkilat mensupları eşlik etti.
Işık, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla güncel konular ve talepleri ile ilgili sohbet etti. Işık, vatandaşların ilettiği sorunları not alarak takibini yapacağını söylerken ve bazı konuları da yetkilileri anında arayarak sorunun giderilmesini istedi.

Işık, ziyaretlerinde vatandaşlara hitap ederken bu ziyaretleri 15 yıldır sürekli yaptığını gerek AK Parti İl Başkanlığı gerekse milletvekilliği ve bakanlık görevinde bulunduğu zamanlarda da devamlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiğini, köylerin sorunlarını yakından takip ederek çözümü için çalıştığını söyledi. Vatandaşlar ise Işık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yöresel ikramlarda bulundular.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra'da sıcak havayla birlikte Kerpe, Kefken, Cebeci ve diğer sahillerde
Sıradaki Haber Meteoroloji Açıkladı: Kandıra’da Deniz Suyu Yüzmek İçin İdeal Seviyede
error: İçerik Korunmaktadır!