Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Çanakkale Şehitleri, Kandıra'da dualarla anıldı

Çanakkale Destanı’nın ölümsüz kahramanları, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Çanakkale Destanı’nın ölümsüz kahramanları, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümü nedeniyle program düzenlendi. Törene Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ali Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Millet İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI
Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şehitleri anma programı daha sonra Baba tepesi Akçakoca Bey Anıt mezarında devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şehitler onuruna saygı atışı yapıldı ve şehitlik defteri imzalandı. Akabinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programında şehitlerimiz için dua edildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nde Salı günü hava sıcaklığı 35 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji,
Sıradaki Haber Kocaeli’nde Salı 35 Derece, Çarşamba Sağanak! Meteoroloji’nden Çifte Uyarı
error: İçerik Korunmaktadır!