Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra İzmit Yolunda Kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Kandıra İzmit Yolu Sucuali sapağı mevkiinde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kandıra İzmit Yolu Sucuali sapağı mevkiinde kontrolden çıkan otomobil
Rastgele Banner Alanları

Kaza akşam saatlerinde Kandıra İzmit yolu Sucuali sapağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre İzmit’den Kandıra istikametine seyir halindeki Özgür Kanal idaresindeki 22 RT 599 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Meydana gelen kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine Jandarma, itfaiye ve 112 Acil ekipler sevk edildi. Öte yandan itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Sağlık ekipleri, araç içinde sıkışan ve itfaiye ekiplerince çıkarılan sürücü Özgür Kanal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Sürücü Özgür Kanal’ın yaralanan eşi Ayşegül ile oğulları Baran ve Hasan Kanal ise M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özgür Kanal’ın cenazesi otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Ayşegül Kanal’ın sağlık durumunun iyi olduğu, oğullarının ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

İzmit’de bir AVM içerisinde bulunan Barista Plus isimli iş yerinin pizza bölümü çalışanlarından  olan ve  ailece Kandıra ilçesi Cebeci’ye gezmek için gittikleri öğrenilen  Kanal Ailesinin Derince Çınarlı Mahallesi Koru İçi Sokak No.8 adresinde ikamet ettikleri öğrenildi.  Feci kazada yaşamını yitiren  Özgür Kanal(35)’ın cenazesi toprağa verilemk üzere Memleketi Hatay’a götürüldü. Kazada yaralanan eşi Aygün Kanal’ın sağlık durumunun iyi olduğu,  ancak Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören  çocuklarından Hasan(10) ile  İstanbul Göztepe Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Baran(6)’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî
Sıradaki Haber Başkan Erol Ölmez’den 15 Temmuz Mesajı: “Milletimizin Yazdığı Destanı Unutmayacağız”
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!