Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Cumhur İttifakı'nı buluşturan düğün

MHP’den 27. dönem Kocaeli Milletvekili Adayı olan Alperen Şakacı'nın ablası Hilal Şakacı, Ufuk Uz ile hayatını birleştirdi.

MHP’den 27. dönem Kocaeli Milletvekili Adayı olan Alperen Şakacı'nın ablası
Rastgele Banner Alanları

Merhum Mehmet Şakacı ile Nevin Şakacı’nın kızları MHP’den Kocaeli Milletvekili Adayı olan, Lastik- İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Alperen Şakacı’nın ablası ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmet Gürler’in yeğeni olan Hilal Şakacı, Aynur-Nusret Uz çiftinin oğulları Ufuk Uz ile dünya evine girdi. Lastik-İş Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün cemiyetine iş ve siyaset dünyasından birçok ismin akın ettiği gibi Şakacı ve Uz ailesinin dostları da yoğun ilgi gösterdi. 

NİKAHLARINI BAŞKAN BÜYÜKAKIN KIYDI
Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliğini ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP eski milletvekili Kemal Köse, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Genel Başkan Yardımcısı Nejdet Ulusoy, Tümsiad Kocaeli Şube Başkanı Abdülkadir Yılmaz ve Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt üstlendi. Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline takdim eden Başkan Büyükakın genç çifti tebrik etti. 
 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MTA’nın 13 yıl aradan sonra güncellediği Türkiye Diri Fay Haritası’nda
Sıradaki Haber MTA’nın Yeni Fay Haritasına Tepki: “13 Yıl Sonra Açıklamanın Bir Anlamı Yok”
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!