Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Belediyesi arabulucuya gidiyor

Hizmet-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Kartepe, Başiskele ve Gölcük’te
toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Başiskele’de ilk, Gölcük’te ikinci
görüşme yapılırken, Kandıra’da süreç arabulucuya gidiyor.

Hizmet-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Kartepe, Başiskele ve Gölcük’te
toplu iş sözleşmesi
Rastgele Banner Alanları

Hizmet-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Kandıra ve Gölcük’te sözleşme devam ederken, Başiskele Belediyesi’nde ise önceki gün ilk oturum yapıldı. Kandıra Belediyesi’nde işveren masaya ücret teklifini ilk 6 ay yüzde 4, ikinci 6 ay ise yüzde 4 oranı olarak getirdi. Gölcük Belediyesi’nde idari maddeler tamamlanırken, Başiskele Belediyesi’nde ise 70 kadrolu işçi için ilk görüşme yapıldı.
KANDIRA DA 4+4 TEKLİF ETTİ
Kandıra Belediyesi’nde geçtiğimiz ay başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işveren sendikanın yüzde 30 oranındaki zam teklifine karşı ilk 6 ay yüzde 4, ikinci 6 ay ise yüzde 4 oranında zam teklifini masaya getirdi. 25 kadrolu işçinin bulunduğu belediyede sendika verilen teklifi kabul etmedi. Önümüzdeki günlerde Kandıra’da arabulucu süreci için uyuşmazlık tutanağının tutulması bekleniyor.
GÖLCÜK’TE İDARİ MADDELER BİTTİ
Gölcük Belediyesi’nde çalışan 85 kadrolu işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde idari maddelerin tamamı üzerinde anlaşma sağlandı. Ücret maddelerine geçilen görüşmelerde işveren henüz masaya bir teklif getirmedi. İkinci görüşmenin yapıldığı sözleşme ile ilgili önümüzdeki günlerde işverenin masaya ücret teklifini getirmesi bekleniyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MTA’nın 13 yıl aradan sonra güncellediği Türkiye Diri Fay Haritası’nda
Sıradaki Haber MTA’nın Yeni Fay Haritasına Tepki: “13 Yıl Sonra Açıklamanın Bir Anlamı Yok”
error: İçerik Korunmaktadır!