Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

MHP Milletvekili Adayı Şakacı'ya siber saldırı!

Manavların adayı olarak konuşulan isim MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı’nın politikacı olarak açtığı sosyal medya hesapları siber saldırıya uğradı.

Manavların adayı olarak konuşulan isim MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen
Rastgele Banner Alanları

Saha çalışmaları ile dikkat çeken isim MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, kamuoyunu siyasi çalışmaları noktasında bilgilendirdiği sosyal medya hesapları siber saldırıya uğrayarak erişime engellendi. Bu duruma karşı MHP’li Aday Şakacı, Üstad Sezai Karakoç’un “Ne Yapsalar Boş Göklerden Gelen Bir Karar Vardır” sözleri ile cevap verdi.
NE YAPSALAR BOŞ…
Kocaeli’nde manavların siyaset üstü adayı olarak konuşulan MHP’li Aday Şakacı, “Facebook Politikacı Sayfamıza Siber Saldırı Gerçekleşmiştir. Gerekli İşlemleri Emniyet Bilişim Uzmanları sayfamızı kurtarmak için başlatmıştır. Bilgilerinize duyurulur” cümlesi ile hesaplarını geri alabilmek adına yasal yollara başvurduğunu duyurdu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Safalı Mahallesi sakinlerinden Bilgin Öner hayatını kaybetti. Merhume, ikindi
Sıradaki Haber Kandıra Safalı Mahallesi’nden Bilgin Öner Vefat Etti
error: İçerik Korunmaktadır!