Kandıra’da düzenli olarak akşam programlarını köy ziyaretlerine ayıran AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, yine hemşerileri ile bir araya gelerek istişarede bulunmaya devam etti. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ilk olarak Kubuzcu Köyü Böcekler Mahallesi’ni ziyaret eden Turan, burada mahalle muhtarı Ali Özaydın ve hemşerileriyle istişarede bulundu.
MUHTARLAR YALNIZ BIRAKMIYOR
Kubuzcu ziyaretinin ardından Gebeşler’e konuk olan Turan, burada muhtar Recep Alçın ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Turan ve İlçe Başkanı Ölmez, son köy ziyaretlerini ise Deliveli’ye yaptı. AK Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Şentürk, İzmit Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe ve azaları, AK Parti Tavşantepe Mahalle Başkanı Mustafa Akdeniz ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu Deliveli Köyü’ndeki ziyarette Turan, mahalle muhtarı İbrahim Ersöz ve hemşerileri ile sohbet etti.
GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Köylere yaptığı ziyaretlerde hem yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren hem de hemşerilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Turan, her geçen gün karşılaştıkları ilginin daha da arttığını belirtti. Toplantılara katılan muhtarlara ve bölge sakinlerine teşekkür eden Turan, “Kandıralı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Rabbim nasip ederse 1 Nisan itibariyle halkımızla gönül bağı kurarak, Kandıra’mızın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.
EVLERİNİ VE GÖNÜLLERİNİ AÇIYORLAR
Kubuzcu Köyü Böcekler Mahallesi’nde önce Hamiyet Özaydın ve ailesinin hanesine konuk olan Turan, sonrasında Gebeşler Köyü’nde Habibe Alçın’ın evine de konuk olarak Alçın ailesi ve yakınları ile hasbihal etti. Kandıra’nın sadece merkezinde değil köylerinde de yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını belirten Turan, “Ev ziyaretlerimiz de bizim açımızdan büyük önem teşkil ediyor. Bizlere evlerini ve gönüllerini açan ailelerimizin hanelerine konuk oluyoruz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.


