Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

MHP'li Meclis Üyeleri AK Parti'den İstifa Etti

MHP Belediye Meclis Üyeleri Tramvay Cafe’de partiler ve yöneticileriyle bir araya geldi. Meclis üyeleri program öncesi AK Parti’den istifa etmek için dilekçe imzaladı.

MHP Belediye Meclis Üyeleri Tramvay Cafe’de partiler ve yöneticileriyle bir
Rastgele Banner Alanları

MHP’nin 26  Belediye Meclis üyesi Tramvay Cafe’de gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Meclis üyeleri program öncesi AK Parti’den istifa etmek için dilekçe imzaladı. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl yöneticileri, il divan kurulu, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Gerçekleşen kahvaltılı program öncesi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Meclis Üyeleri’ne ayrılık dilekçesi dağıttı. Cumhur İttifakı kapsamında, AK Parti listelerinden seçime giren ve meclis üyesi seçilen MHP’liler, MHP Genel Merkezi’nin yayınlandığı genelde doğrultusunda AK Parti’den ayrılık dilekçesi verdiler.
YERE DÜŞÜRMEDİKProgramda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “31 Mart 2019 seçimleri sonucunda MHP Kocaeli Teşkilatı, ilçe başkanlarıyla her ay yapacağımız meclis üyesi toplantılarımızın bu ilk toplantısı. Kocaeli’de yapılan yerel seçimlerinde Kocaeli teşkilatları olarak başarılı bir seçim kampanyası geçirdik. Burada herkesin bir emeği var. Bizim hep söylediğimiz ‘Liderimizin lafını yere düşürmedik; Bir Ak Partili ’den daha çok çalışın dedim öyle de yaptık” dedi. 

KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VARDIRMeclis üyelerinin teşkilat kontrolünde çalışacağını belirten Ünlü, “MHP’nin meclis üyesi sayısının 27’ye yükselmesi başarıdır. Sorumluluklarımız fazladır. Meclis üyelerimizim yapacağı konuşmalar teşkilat kontrolünde, teşkilatın direktiflerinde gerçekleşecektir. Bizim kırmızı çizgileri vardır. Liderimizi çok yakından takip edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nde meclis üyeleri bir milletvekili gibidir. Hepiniz ilçenizin milletvekilisiniz. İşiniz zor; sorumluluğunuz çok fazladır. Bu sorumluluk doğrultusunda hareket ediniz” ifadelerinde bulundu. 
BAZEN KIZACAĞIZ‘Cumhur İttifakı’na namusumuz dedik’ diyen Ünlü, İmzaladığınız dilekçeler gereği AK Parti listelerinden ayrılıyoruz. MHP kendi listesi ve komisyonlarında devam edecek. Bizim yerimiz ve konumumuz çok farklı. Vatandaşı hayal kırıklığına uğratmayacağız. MHP, AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı’nın bir ortağıdır. Meclis üye listelerinden ayrılmanız muhalefet partisi konumuna gelmez. Biz Cumhur İttifakı’na namusumuz dedik; bu bilinçle hareket etmek zorundayız. Herkes Cumhur İttifakı için elinden geleni yapacaktır. Belki bazen kızacağız; belki bazen üzüleceğiz ama ne olursa olsun Cumhur İttifakı’na zarar verecek bir şey yapmayacaktır” açıklamasında bulundu. 

BEKLENTİLER VARTeşkilat vurgusu yapan Ünlü, “Yıl 2023 yılı geldiğinde belediye başkanı aramayan bir siyasi parti olmak zorundayız. Sizi bekleyenler var, bizi bekleyenler var. Tabanın beklentileri var. Bu beklentilere cevap vermek adına hata lüksümüz yok.  Ben bu anlamda seçilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçe başkanları toplantısı aylık; ilçe meclis üyelikleri toplantısı aylık olacak. 3 toplantıya üst üste katılmayan arkadaşlar hakkında soru önergesi verilecek. meclis üyelikleri ile ilgili kontrol teşkilat bazında olacak. Meclis üyelerine uyarımdır; ne yaparsa yapsın, meclis üyesinin amiri benim ilçe başkanımdır. Sizin döneceğiniz taraf MHP’nin ilçe başkanı; il başkanıdır. Belediyede görevini yapacaksınız; geleceğiniz nokta ilçe başkanınızın yanıdır. Hepinizin bakacağı yüz teşkilattır. Teşkilatın istemediği hiçbir şey bu zamana kadar olmadı; olmaz” ifadelerinde bulundu.
SES GETİRMEK ZORUNDA‘Meclis üyelerimiz ilkleri yapmak zorunda’ diyen Ünlü “Her gün oy oranını yükselten bir siyasi partiyiz. Bakacağımız yer vatandaşımız, seçmenimiz. Tamamen hizmet odaklı çalışarak çıtayı daha yukarı çıkarmak zorundayız. Meclis üyelerimiz teşkilatın üzerinden gelmiş; teşkilatçılığın ne olduğunu bilen arkadaşlarımız. Herkes MHP’de bir değer. Biz de değerlerimize sahip çıktık. ‘Bu kuyumcu, bu esnaf’ gibi değil de teşkilat üzerinden seçtik. Meclis üyelerimiz ilkleri yapmak zorunda; ses getirmek zorunda. Kim, nerede, ne yapıyor hepinizi takip edeceğiz. Kim teşkilatın emrinde çalışıyor; kim problem çıkarıyor hepsini göreceğiz. İnanıyorum ki böyle bir sorun olmayacak” dedi. 
 
İŞTE MHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİÖzhan KurtErtan Pekerİsmet GülerİZMİTAyhan Arpacıİlker KazanEngin DuymazBAŞİSKELEMetin DemirMetin KırcıÇAYIROVADavut AkçayMurat DinçŞahin AvazDARICAFikret AğbabaGÖLCÜKSavaş ToprakKürşat ÇakıroğluKANDIRAİsmet GürlerErtuğrul ÖzcanBeyhan ŞenFahri BuruşKARAMÜRSELHarun BaykırKARTEPEFaruk CengizhanKerem YılmazKÖRFEZErtan PekerAhmet TopuzMuzaffer SayıcıVolkan ÖzmenDERİNCEÖzhan KurtAyhan AksoyTayfun TosunAlparslan Karabeyoğlu

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nde Salı günü hava sıcaklığı 35 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji,
Sıradaki Haber Kocaeli’nde Salı 35 Derece, Çarşamba Sağanak! Meteoroloji’nden Çifte Uyarı
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!