Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

"Kazaya değil cinayete göz yummaktır"

CHP İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı ve İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, Kandıra İlçe Örgütü’nün geleneksel bayramlaşma programında partililer ile bir araya geldi. Bulgurcu"Kazaya değil cinayete göz yummaktır"

CHP İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı ve İl Başkan Yardımcısı
Rastgele Banner Alanları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Örgütü, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde geleneksel bayramlaşma programını gerçekleştirdi. İlçe binasında düzenlenen programa CHP Kocaeli İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldız, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ve yönetimi, Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin, CHP Kandıra eski İlçe Başkanlarından Recep Şenol, Muzaffer Yağız ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİT HABERLERİCHP İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı, bayram arifesinde arka arkaya gelen şehit haberlerini hatırlatarak, “Maalesef vatan evlatlarımızı toprağa verdiğimiz bir bayramı daha sevinçle karşılayamıyoruz. Her bayram öncesi yaşanan ve süreklilik kazanan bu acı olayların bir an önce bitmesini, terör olaylarının sonlanmasını diliyoruz. Ülkemizde barış, huzur, mutluluk içerisinde kimsenin kimseden ayrıştırılmasına izin vermeyerek karşılayacağımız bayramları yaşamak, kınalı kuzuların kara toprakla değil aileleriyle kucaklaşabildiği bir bayramın hasretini çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖLÜM YOLU’NA ÇARE BULUNCHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ise, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İlçemizde de her bayram maalesef buruk geçiyor. ‘Ölüm yolu’ diye adlandırdığımız Kandıra Yolu’nda özellikle bayramlarda gerçekleşen kazalar hepimizi derinden yaralıyor. Konuyu defalarca yetkili mercilere taşımamıza rağmen hala bu yol için bir çalışma yapılmaması, kazaya değil cinayete göz yummaktır. Bayram günü tekrar yetkililere seslenerek Kandıra Yolu için acil önlem alınması isteğimizi yineliyor, Kandıra’nın ölümlü kazalarla değil güzellikleri ile anılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî
Sıradaki Haber Başkan Erol Ölmez’den 15 Temmuz Mesajı: “Milletimizin Yazdığı Destanı Unutmayacağız”
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!