Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra'da tüm ekipler görev başında

Sokağa çıkma yasağı sebebiyle Kandıralıların mağduriyet yaşamaması için tüm ekipler görev başında

Sokağa çıkma yasağı sebebiyle Kandıralıların mağduriyet yaşamaması için tüm ekipler

Koronavirüs salgını nedeniyle dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından alınan ve 11-12 Nisan tarihlerini kapsayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte Kandıra Belediyesi harekete geçti. Salgınla mücadelede ilk günden bu yana ilçenin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Kandıra Belediyesi ekipleri, yasağın başladığı saatten itibaren adeta gece operasyonuna çıktı. Kandıra’nın farklı noktalarında daha önce yapılan dezenfekte çalışmalarını sokağa çıkma yasağıyla birlikte tekrarlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarına kadar işlemleri sürdürdü.

Pazar alanları, çöp konteynırları, parklar, sokaklar, kamuya açık alanlar, otobüs durakları gibi ilçenin birçok noktasında yapılan işlemler sokağa çıkma yasağının sürdüğü 2 gün boyunca devam ettirilecek. Dezenfekte işlemlerinin yanı sıra Kandıra Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların talepleri üzerine yapılan zorunlu ihtiyaçlara yönelik alışveriş, maaş çekme, ilaç temini ve erzak teslimleri de sürüyor. Kandıra Belediyesi’ne 0262 551 61 63 nolu telefona ulaşan vatandaşların zorunlu ihtiyaçları zabıta ekipleri tarafından evlerine teslim edilmeye devam ediyor.

Zabıta ekipleri tarafından kentin farklı noktalarındaki sokaktaki dostlarımıza yardım eli uzatıldı. Sokağa çıkma yasağıyla yiyecek bulmaları zorlaşan sokak hayvanlarına zabıta ekipleri hem su ve mama verdi, hem de oyunlar oynadı. Özellikle yavruların, kendilerine yemek getiren zabıta ekiplerine gösterdiği sevecenlik bu zor günlerde kalpleri ısıttı.