Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

İŞKUR bin 350 temizlik personeli alacak

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, TYP kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere geçici süreli bin 350 personel alımı yapılacağını açıkladı

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, TYP
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, TYP kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere geçici süreli (4,5 ay) 1.350 kişilik temizlik görevlisi personel alımı yapılacağını açıkladı. Yılmaz başvuruların: 24.08.2022 – 28.08.2022 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesi ve ALO 170 hattı üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
Program başlangıcı: 07.09.2022 – Program bitimi: 20.01.2023
KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?* Hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (8.250,52 TL) aşmaması,
* Başvuru tarihinde işsiz olması,
*18 yaşını doldurmuş olması,
*Emekli ve malul aylığı almaması,
*Öğrenci olmaması (Açık Lise ve Açık Öğretim öğrencileri hariç),
*Aynı adreste ikamet eden başvuru sahiplerinden yalnızca bir tanesi programdan yararlanabilmektedir.
* Katılımcıların programlardan genel yararlanma süresi yirmi dört aydan dokuz aya düşürülerek sınırlı kamu kaynaklarıyla daha fazla kişinin programlardan yararlanması amaçlanmıştır. Bununla birlikte 27.09.2017 tarihinden sonra programlardan 9 ay ve daha fazla süreyle faydalanan kişilerin, azami yararlanma hakkını tamamladığı kabul edilmiştir. Mezkur tarihten sonra 9 aydan az yararlanan kişilerin programdan 9 aydan kalan süreleri kadar yararlanabileceği hüküm altına alınmıştır.
BAŞVURU NASIL YAPILACAK?1) (https://esube.iskur.gov.tr) web adresi üzerinden İş arayan kullanıcı girişi yapılır.
2) Sırasıyla Özgeçmiş kısmında;
*İletişim ve Öğrenim bilgileri doldurulur,
*Temizlik Görevlisi olarak başvura yapılacak ise ‘’Beden işçisi (Temizlik) ‘’ mesleği eklenir.
3) Özgeçmiş bölümünden çıkılarak anasayfada listeden TYP BAŞVURU bölümüne girilir.
4) Birim: KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ seçilip ARA butonu tıklanır.
5) Ekranda listelenen TYP programlarından uygun olanı (İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara başvuru yapacaklar için kayıtlı ikamet adresinizin bulunduğu ilçede düzenlenen program) tıklanarak başvuru gerçekleştirilir.
DİKKAT* Sadece kayıtlı ikamet adresinizin bulunduğu ilçedeki programa başvuru yapabilirsiniz.
Örneğin; adresiniz Derince ise sadece Derince’deki programa başvuru yapabilirsiniz.
* Aynı anda birden fazla programa başvuru yapılamaz. Adaylar ilan edilen programlardan yalnızca birine başvuru yapabilir.
SONUÇLAR HAKKINDA NASIL BİLGİ ALINIR?Başvuru sonuçları ve asıl katılımcı listeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü/Hizmet Merkezlerinde ilan edilecek.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!